×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nederlaag voor Deense kroonprins

  Frederik en team op tweede plek in zeilwedstrijd

  Nederlaag voor Deense kroonprins

  Kroonprins Frederik van Denemarken heeft meegedaan aan een zeilwedstrijd van de internationale zeilfederatie ISAF. In Middelfart in Denemarken streden de zeilers om de nationale cup 2013. Helaas voor de kroonprins en zijn team eindigden ze op de tweede plaats.


  Eenmaal aan land sprak de kroonprins over zijn nederlaag. ”Het is goed om te wedijveren en die spanning te voelen. Of je nu wint of verliest, het is belangrijk je uiterste best te doen. Helaas was er geen tijd voor een derde ronde. Ik ben niet zo ervaren in deze vorm van zeilwedstrijden, maar ik heb ervan genoten.”

  Nu de moeder van prins Frederik op vakantie is in Frankrijk, dient Frederik volgens de grondwet in het land te blijven. De Deense koningin Margrethe heeft haar taken voor twee weken aan hem overgedragen. Het Deens koninklijk paar brengt de zomervakantie vaak door in het Franse kasteel Cayx van prins Henrik.

  9 augustus 2013 - 11:02