×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima zwemt in Amsterdamse grachten

  Prinses zwemt mee voor goede doel

  Prinses Máxima is een van de ruim 1000 deelnemers die zondagmiddag in de grachten van Amsterdam gaat zwemmen. Dit doen zij om geld in te zamelen voor de ongeneeslijke zenuw- en spierziekte ALS. De Rijksvoorlichtingsdienst bevestigde dat. Rond 14.00 gaat de prinses het water in om een parcour van ruim twee kilometer, 2028 meter, te zwemmen. Het prominententeam bestaat onder meer uit de sporters Pieter van den Hoogenband, Marleen Veldhuis, Femke Heemskerk, Ronald de Boer, John van Lottum, Edith Bosch en Maarten van der Weijden. De finish van de Amsterdam City Swim vindt plaats in de Keizersgracht. Voorzitter en oprichter van de City Swim is Marc ter Haar. Hij was getuige op het burgerlijk huwelijk van prins Willem-Alexander. Ter Haar is jaarclubgenoot en schaatsvriend van Willem-Alexander en studeerde net als de prins in Leiden.


  9 september 2012 - 13:42