×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima knutselt met kleine patiëntjes in kinderziekenhuis

  Koningin onthult Sophietje op jubileum kinderziekenhuis

  Máxima knutselt met kleine patiëntjes in kinderziekenhuis

  Koningin Máxima heeft woensdag een bezoek gebracht aan het Erasmus MC – Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Het kinderziekenhuis bestaat 150 jaar. De koningin onthulde een speciale uitvoering van Sophietje, de mascotte van de Vrienden van Sophia. Ook kreeg ze het eerste exemplaar uitgereikt van het jubileumboek Sophia kookt, waarin recepten en verhalen staan van patiënten en medewerkers. De opbrengsten van het boek zijn bestemd voor het op te richten Sophia Kinderthoraxcentrum.

  22 mei 2013 - 14:31