×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima in Rome voor voedselproblematiek

  Drie dagen Rome in een week voor prinses

  Máxima in Rome voor voedselproblematiek

  Prinses Máxima is tot en met vrijdag in Rome om internationale voedselproblematiek te bespreken. Dat meldt de Rijksvoorlichtingsdienst. De prinses zet zich sinds 2009 namens de secretaris-generaal van de Verenigde Naties in om financiële diensten voor iedereen toegankelijk te maken. Donderdagmiddag heeft Máxima met een toespraak een discussie over dit onderwerp geopend, waar in Rome gevestigde organisaties als het wereldvoedselprogramma van de VN vertegenwoordigd waren. Dinsdag was de prinses ook al in Rome, voor de inauguratie van paus Franciscus in het Vaticaan. Tussendoor was ze thuis, om daar woensdag president Ellen Johnson Sirleaf van Liberia te ontmoeten.

  22 maart 2013 - 08:12