Maxima en Alexander volgen workshops

Willem-Alexander en Máxima bezochten vanochtend de conferentie ‘Kunst beweegt’ in de Taets Art Gallery in Zaandam. De conferentie is georganiseerd door het Oranje Fonds, waarvan de twee het beschermpaar vormt.De conferentie 'Kunst beweegt' is een vervolg op de uitreiking van de Appeltjes van Oranje in Paleis Noordeinde op 17 mei van dit jaar. De Appeltjes van Oranje is een jaarlijkse prijs van het Oranjefonds en stond dit jaar in het teken van 'Kunst beweegt'. De drie winnaars werden beloond voor hun initiatief waarbij kunst wordt ingezet als middel om verschillende groepen mensen met elkaar te verbinden.De conferentie is bedoeld de deelnemers kennis en ideeën uit te laten wisselen en om nieuwe projecten op de zetten die de sociale cohesie door middel van kunst bevorderen. De prins en prinses hebben ook deelgenomen aan alle zes de workshops die gegeven werden.

Willem-Alexander en Máxima bezochten vanochtend de conferentie ‘Kunst beweegt’ in de Taets Art Gallery in Zaandam. De conferentie is georganiseerd door het Oranje Fonds, waarvan de twee het beschermpaar vormt.
De conferentie ‘Kunst beweegt’ is een vervolg op de uitreiking van de Appeltjes van Oranje in Paleis Noordeinde op 17 mei van dit jaar. De Appeltjes van Oranje is een jaarlijkse prijs van het Oranjefonds en stond dit jaar in het teken van ‘Kunst beweegt’. De drie winnaars werden beloond voor hun initiatief waarbij kunst wordt ingezet als middel om verschillende groepen mensen met elkaar te verbinden.
De conferentie is bedoeld de deelnemers kennis en ideeën uit te laten wisselen en om nieuwe projecten op de zetten die de sociale cohesie door middel van kunst bevorderen. De prins en prinses hebben ook deelgenomen aan alle zes de workshops die gegeven werden.