×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Maxima en Alexander volgen workshops

  Prins en prinses bezoeken Appeltjes-conferentie

  Willem-Alexander en Máxima bezochten vanochtend de conferentie ‘Kunst beweegt’ in de Taets Art Gallery in Zaandam. De conferentie is georganiseerd door het Oranje Fonds, waarvan de twee het beschermpaar vormt.De conferentie 'Kunst beweegt' is een vervolg op de uitreiking van de Appeltjes van Oranje in Paleis Noordeinde op 17 mei van dit jaar. De Appeltjes van Oranje is een jaarlijkse prijs van het Oranjefonds en stond dit jaar in het teken van 'Kunst beweegt'. De drie winnaars werden beloond voor hun initiatief waarbij kunst wordt ingezet als middel om verschillende groepen mensen met elkaar te verbinden.De conferentie is bedoeld de deelnemers kennis en ideeën uit te laten wisselen en om nieuwe projecten op de zetten die de sociale cohesie door middel van kunst bevorderen. De prins en prinses hebben ook deelgenomen aan alle zes de workshops die gegeven werden.


  Willem-Alexander en Máxima bezochten vanochtend de conferentie ‘Kunst beweegt’ in de Taets Art Gallery in Zaandam. De conferentie is georganiseerd door het Oranje Fonds, waarvan de twee het beschermpaar vormt.
  De conferentie ‘Kunst beweegt’ is een vervolg op de uitreiking van de Appeltjes van Oranje in Paleis Noordeinde op 17 mei van dit jaar. De Appeltjes van Oranje is een jaarlijkse prijs van het Oranjefonds en stond dit jaar in het teken van ‘Kunst beweegt’. De drie winnaars werden beloond voor hun initiatief waarbij kunst wordt ingezet als middel om verschillende groepen mensen met elkaar te verbinden.
  De conferentie is bedoeld de deelnemers kennis en ideeën uit te laten wisselen en om nieuwe projecten op de zetten die de sociale cohesie door middel van kunst bevorderen. De prins en prinses hebben ook deelgenomen aan alle zes de workshops die gegeven werden.

  24 november 2011 - 12:25