×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Marc van der Linden presenteert nieuw boek

  Royaltydeskundige viert dit jaar 25 jaar in het vak

  Marc van der Linden presenteert nieuw boek

  Woensdag presenteerde Marc van der Linden zijn nieuwste boek in Amsterdam, 'Er was eens... Geen sprookje!'. In hotel De l’Europe werd ook nog een ander feestje gevierd ter ere van de bekendste royaltywatcher van Nederland. Hij zit dit jaar namelijk 25 jaar in het vak.


  Marc van der Linden, hoofdredacteur van het tijdschrift Royalty en onder meer vaste royaltydeskundige bij RTL Boulevard, volgt de royals van Nederland al 25 jaar en tijdens zijn werk maakte hij vele bijzondere momenten mee. In het boek dat hij woensdag presenteerde, neemt hij de lezer mee naar de wondere wereld van royalty. Het eerste exemplaar werd door Van der Linden overhandigd aan zijn collega Peter van der Vorst, het tweede exemplaar ging naar de bibliotheek van het hotel. Daar in de Keizerkamer staat een verzameling van koninklijke boeken uit de historie van het Oranjehuis, daarom misstaat deze nieuwe aanwinst daar zeker niet.

  Het boek is voor € 9,95 te koop bij onder andere AKO en Bruna, maar is ook, zonder verzendkosten, verkrijgbaar in de webshop. Klik hier om het boek te bestellen.

  10 juli 2013 - 17:52