Placeholder

Marc van der Linden presenteert nieuw boek

Woensdag presenteerde Marc van der Linden zijn nieuwste boek in Amsterdam, 'Er was eens... Geen sprookje!'. In hotel De l’Europe werd ook nog een ander feestje gevierd ter ere van de bekendste royaltywatcher van Nederland. Hij zit dit jaar namelijk 25 jaar in het vak.

Marc van der Linden, hoofdredacteur van het tijdschrift Royalty en onder meer vaste royaltydeskundige bij RTL Boulevard, volgt de royals van Nederland al 25 jaar en tijdens zijn werk maakte hij vele bijzondere momenten mee. In het boek dat hij woensdag presenteerde, neemt hij de lezer mee naar de wondere wereld van royalty. Het eerste exemplaar werd door Van der Linden overhandigd aan zijn collega Peter van der Vorst, het tweede exemplaar ging naar de bibliotheek van het hotel. Daar in de Keizerkamer staat een verzameling van koninklijke boeken uit de historie van het Oranjehuis, daarom misstaat deze nieuwe aanwinst daar zeker niet.

Het boek is voor € 9,95 te koop bij onder andere AKO en Bruna, maar is ook, zonder verzendkosten, verkrijgbaar in de webshop. Klik hier om het boek te bestellen.