×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Man prinses Märtha Louise gaat tv-serie maken

  Ari Behn laat wereldproblemen zien

  Man prinses Märtha Louise gaat tv-serie maken

  Ari Behn, de echtgenoot van de Noorse prinses Märtha Louise, gaat weer televisiewerk doen. Dat heeft een woordvoerder van TV Norge bevestigd tegenover het Zweedse tijdschrift SvenskDam. Hij gaat een reeks maken over de problemen in de wereld.


  Ari Behn, onder meer bekend als schrijver, maakte eerder spraakmakende televisieprogramma’s. In zijn laatste reeks zorgde hij voor opzien door via hypnose in contact te komen met zijn overleden grootvader en door als vrouw verkleed opnamen te maken in Oslo.

  Behn werkt samen met zijn oude vriend Per Fretheim. Met hem was hij eerder gebrouilleerd omdat Fretheim privéfoto’s van Märtha Louise en Ari – ze huwden in 2002 – had doorgespeeld aan het roddelblad Se og Hor.

  19 juni 2013 - 10:50