×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mabel voor het eerst weer op tv

  Prinses met Desmond Tutu in College Tour te zien

  Op de 217de dag na het ski-ongeluk van prins Friso horen we prinses Mabel voor het eerst praten over de moeilijke periode sindsdien. In College Tour van vrijdagavond is Nobelprijswinnaar Desmond Tutu te gast, een van The Elders. Daarvoor was prinses Mabel jarenlang werkzaam als CEO. In mei legde ze haar functie daar neer. In College Tour vertelt Mabel over Tutu. Hoe ze hem heeft leren kennen, zijn indrukwekkende persoonlijkheid, en zijn steun in de voor haar moeilijke tijden na het skiongeval van haar man, prins Friso.


  College Tour met Desmond Tutu en prinses Mabel is vanavond om 20.25 uur te zien op Nederland 3.

  21 september 2012 - 13:20