×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mabel voor het eerst weer op tv

  Prinses met Desmond Tutu in College Tour te zien

  Op de 217de dag na het ski-ongeluk van prins Friso horen we prinses Mabel voor het eerst praten over de moeilijke periode sindsdien. In College Tour van vrijdagavond is Nobelprijswinnaar Desmond Tutu te gast, een van The Elders. Daarvoor was prinses Mabel jarenlang werkzaam als CEO. In mei legde ze haar functie daar neer. In College Tour vertelt Mabel over Tutu. Hoe ze hem heeft leren kennen, zijn indrukwekkende persoonlijkheid, en zijn steun in de voor haar moeilijke tijden na het skiongeval van haar man, prins Friso.


  College Tour met Desmond Tutu en prinses Mabel is vanavond om 20.25 uur te zien op Nederland 3.

  21 september 2012 - 13:20