Mabel met zus en Constantijn bij Friso

Zaterdagavond heeft prinses Mabel opnieuw een bezoek aan haar man Friso gebracht in het ziekenhuis in Innsbruck. Ze werd daarbij vergezeld door haar jongere zus Nicoline en schoonbroer prins Constantijn. Na iets meer dan een uur hebben zij het ziekenhuis weer verlaten en zijn zij teruggekeerd naar Lech.Er is geen nieuw communiqué door de Rijksvoorlichtingdienst uitgevaardigd, waardoor ervan uit wordt gegaan dat de toestand van de tweede zoon van koningin Beatrix en wijlen prins Claus stabiel is, maar dat Friso nog altijd niet buiten levensgevaar is.Vanmiddag was Mabel samen met de koningin anderhalf uur lang in het ziekenhuis. Een redelijk kort bezoek, vermoedelijk omdat de artsen adviseerden het aantal bezoekers te beperken, zo werd vanmiddag door de RVD gemeld. De dochters van Friso en Mabel, Luana en Zaria, was beloofd dat ze vandaag mochten skiën en mede met hulp van hun tante, prinses Máxima, hebben zij samen met Amalia, Alexia en Ariane hopelijk even hun gedachten kunnen verzetten.

Zaterdagavond heeft prinses Mabel opnieuw een bezoek aan haar man Friso gebracht in het ziekenhuis in Innsbruck. Ze werd daarbij vergezeld door haar jongere zus Nicoline en schoonbroer prins Constantijn. Na iets meer dan een uur hebben zij het ziekenhuis weer verlaten en zijn zij teruggekeerd naar Lech.
Er is geen nieuw communiqué door de Rijksvoorlichtingdienst uitgevaardigd, waardoor ervan uit wordt gegaan dat de toestand van de tweede zoon van koningin Beatrix en wijlen prins Claus stabiel is, maar dat Friso nog altijd niet buiten levensgevaar is.
Vanmiddag was Mabel samen met de koningin anderhalf uur lang in het ziekenhuis. Een redelijk kort bezoek, vermoedelijk omdat de artsen adviseerden het aantal bezoekers te beperken, zo werd vanmiddag door de RVD gemeld. De dochters van Friso en Mabel, Luana en Zaria, was beloofd dat ze vandaag mochten skiën en mede met hulp van hun tante, prinses Máxima, hebben zij samen met Amalia, Alexia en Ariane hopelijk even hun gedachten kunnen verzetten.

Op dat moment stond prins Willem-Alexander kort de pers te woord. ‘Ik dank u voor de alle goede wensen en ik dank u ook dat u ons allen met rust laat’, sprak hij in het Duits. Over de toestand van zijn broer Friso vervolgde hij in het Nederlands: ‘We weten het niet…’