×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Laurentien kreeg straf op school

  Uit de hand gelopen 1 april-grap

  Prinses Laurentien sprak gisteren haar oude school toe. De prinses was uitgenodigd om de start van de viering van het 100-jarig bestaan van het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag bij te wonen.

  Laurentien verrastte haar gehoor met een bekentenis over de tijd dat ze bij de directie van de school wat minder geliefd was.

  ’25 jaar geleden sprak ik deze school ook toe. Het was 1 april. Via de intercom vanuit de rector’s kamer heb ik, trillend van de zenuwen omdat het natuurlijk niet helemaal de bedoeling was dat ik daar stond, mijn mede-scholieren opgeroepen om in de kleine pauze de school zo snel mogelijk te verlaten. Er zou een spoedvergadering plaatsvinden tussen de leraren en het leerlingenbestuur – waar ik ook deel van uitmaakte. Tot mijn grote verbazing verliet iedereen inderdaad om 10 over 10 het gebouw… Twee weken straf na school was voor mij het gevolg. Ik hoop dat mij dit vandaag bespaard blijft, én dat u na mijn verhaal deze mooie kerk niet metéén verlaat,’ aldus de prinses. Dit keer ging het toespreken van de school goed en Laurentien bleef uit eigen beweging nog een beetje na om oude herinneringen op te halen.

  Foto: RVD

  15 oktober 2008 - 11:48