×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Laurentien is een moeder met humor

  Natuurlijk denk ik ook weleens 'grrr!'

  In een interview met de GPD-kranten sprak prinses Laurentien afgelopen zaterdag ook uitgebreid over het moederschap. Ze vindt haar werkzaamheden soms moeilijk te combineren met haar gezin. 'Het is een heel gepuzzel. Iedere keer verandert de situatie. Eloise krijgt dit jaar voor het eerst huiswerk. Ik heb nu al tot en met december in mijn agenda gezet dat ik haar zeker een paar keer per week wil helpen. Eloise gaat een nieuwe fase in, daar wil ik bij zijn. Als ik 's avonds laat vraag 'hoe was het op school?' heeft zij natuurlijk geen zin meer om iets te vertellen. Tegelijkertijd weet ik nu al dat ik haar niet dagelijks kan helpen. Als ik straks merk dat er in één week geen dag overblijft om samen huiswerk te maken, moet ik het anders organiseren.


  Moeder zijn geeft ook veel energie. De luchtige, vrolijke en grappige dingen die je vooral met kinderen kunt beleven. Natuurlijk denk ik ook weleens ‘grrr!’, maar ik probeer altijd met humor de angel eruit te halen. Wil die kleine haar jas niet aan, dan trek ik hem gewoon aan. (…) Met zo’n grap komt het meestal gauw goed. Ik heb ook geleerd om de tijd te nemen; niet altijd maar haasten. Laatst bracht ik Claus uit logeren bij een vriendje in Antwerpen. Ik kan hem een kus geven, veel plezier wensen en direct weggaan. Als ik net iets langer blijf, kan hij even wennen en dat is uiteindelijk rustiger voor iedereen,’ aldus de prinses.

  8 september 2008 - 10:19