×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningspaar verrast bruidspaar

  Eigenlijk hele normale mensen'

  Koningspaar verrast bruidspaar

  Een bruidspaar in het Overijsselse Markelo kreeg woensdag onverwachte gasten. Niemand minder dan koning Willem-Alexander en koningin Máxima maakten na afloop van hun provinciebezoek een tussenstop bij het zalencentrum waar het huwelijk werd gevierd.


  Op een foto op de website van het Reformatorisch Dagblad is te zien hoe het koningspaar met de bruid en bruidegom poseert. Volgens bruidegom Dirk-Jan waren Willem-Alexander en Máxima bij het zalencentrum voor een sanitaire stop, maar maakten ze geen haast om direct door te rijden. “Ze kwamen direct op ons af lopen, feliciteerden ons van harte met ons huwelijk en wensten ons Gods zegen toe”, vertelt hij.

  “Het zijn eigenlijk hele normale mensen”, concludeert hij.

  20 juni 2013 - 13:37