×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningspaar verrast bruidspaar

  Eigenlijk hele normale mensen'

  Koningspaar verrast bruidspaar

  Een bruidspaar in het Overijsselse Markelo kreeg woensdag onverwachte gasten. Niemand minder dan koning Willem-Alexander en koningin Máxima maakten na afloop van hun provinciebezoek een tussenstop bij het zalencentrum waar het huwelijk werd gevierd.


  Op een foto op de website van het Reformatorisch Dagblad is te zien hoe het koningspaar met de bruid en bruidegom poseert. Volgens bruidegom Dirk-Jan waren Willem-Alexander en Máxima bij het zalencentrum voor een sanitaire stop, maar maakten ze geen haast om direct door te rijden. “Ze kwamen direct op ons af lopen, feliciteerden ons van harte met ons huwelijk en wensten ons Gods zegen toe”, vertelt hij.

  “Het zijn eigenlijk hele normale mensen”, concludeert hij.

  20 juni 2013 - 13:37