×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningspaar verrast bruidspaar

  Eigenlijk hele normale mensen'

  Koningspaar verrast bruidspaar

  Een bruidspaar in het Overijsselse Markelo kreeg woensdag onverwachte gasten. Niemand minder dan koning Willem-Alexander en koningin Máxima maakten na afloop van hun provinciebezoek een tussenstop bij het zalencentrum waar het huwelijk werd gevierd.


  Op een foto op de website van het Reformatorisch Dagblad is te zien hoe het koningspaar met de bruid en bruidegom poseert. Volgens bruidegom Dirk-Jan waren Willem-Alexander en Máxima bij het zalencentrum voor een sanitaire stop, maar maakten ze geen haast om direct door te rijden. “Ze kwamen direct op ons af lopen, feliciteerden ons van harte met ons huwelijk en wensten ons Gods zegen toe”, vertelt hij.

  “Het zijn eigenlijk hele normale mensen”, concludeert hij.

  20 juni 2013 - 13:37