×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Sofía met kleinkinderen op vakantie

  Kinderen van Cristina krijgen zeilles

  Koningin Sofía met kleinkinderen op vakantie

  De Spaanse koningin Sofia is terug op Mallorca waar ze haar vakantie voortzet. Met haar dochter prinses Cristina moedigt ze haar kleinkinderen aan tijdens zeilles. De vier kinderen van prinses Cristina volgen deze zomer zeillessen bij een zeilschool op het eiland.


  Koningin Sofia arriveerde vorige week woensdag als eerste in het Palacio de Marivent, op Mallorca. Dat is het traditionele zomerverblijf van de familie. Een dag later onderbrak de koningin haar vakantie om samen met koning Juan Carlos naar Santiago de Compostela te gaan om gewonden van de treinramp te bezoeken.

  De Spaanse koning Juan Carlos had maandag nog een ontmoeting met de Spaanse tenor Placido Domingo in Madrid. De koning zou zich later bij zijn vrouw voegen, al werd door het hof geen datum bekendgemaakt. Hij zou in elk geval voor 6 augustus komen, wanneer het bestuur van de Balearen een etentje heeft met het vakantievierende koningspaar en prins Felipe en prinses Letizia.

  30 juli 2013 - 11:25