×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin nodigt Poetin uit voor aftrap jubileumjaar

  Nederland-Ruslandjaar 2013

  Koningin nodigt Poetin uit voor aftrap jubileumjaar

  Koningin Beatrix heeft de president van Rusland uitgenodigd voor een bezoek. Vladimir Poetin komt op maandag 8 april 2013 ter gelegenheid van de start in Nederland van het Nederland-Ruslandjaar 2013. Het programma van dit bilaterale jaar rust op drie pijlers: economie, cultuur, en politiek & maatschappij.

  Het Nederland-Ruslandjaar wordt op initiatief van de Russische Federatie gehouden ter verbreding en verdieping van de eeuwenlange samenwerking. De twee landen willen in de toekomst verder werken aan een innovatief partnerschap.

  Nederland is een van de grootste investeerders en handelspartners van Rusland. Rusland is voor de meeste Nederlandse topsectoren van groot belang, omdat zij goed aansluiten bij de Russische wens tot modernisering en innovatie op economisch gebied. Daarbij gaat het onder meer om energie, agro-business, maritieme technologie en infrastructuur. Daarnaast wordt dit jaar ruim aandacht besteed aan de culturele betrekkingen. Dit vindt zijn weerslag in een breed aanbod van tentoonstellingen, concerten, dansvoorstellingen en andere culturele activiteiten in beide landen. De derde pijler van het bilaterale jaar is politiek en maatschappij. Het programma biedt ruimte om te spreken over de rechtsstaat en maatschappelijke ontwikkelingen.

  4 februari 2013 - 15:02