×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Beatrix heeft Rijksmuseum zaterdag heropend

  Museum was jaren gesloten voor grote renovatie

  Koningin Beatrix heeft Rijksmuseum zaterdag heropend

  Koningin Beatrix heeft zaterdag het Rijksmuseum in Amsterdam heropend. Het grootste museum van ons land, dat een grondige renovatie achter de rug heeft en compleet is vernieuwd, is na bijna 10 jaar weer open voor het publiek.Dertien fanfarekorpsen, uit alle provincies en uit het Caribisch gebied, luidden de openingsceremonie in. De blazers en slagwerkers vormden een erehaag rond de vorstin, die over een ruim 250 meter lange oranje catwalk liep en met het symbolische omdraaien van een sleutel het Rijks ‘teruggaf aan het publiek’.Enkele honderden mensen waren naar het Museumplein gekomen. Na de opening mag iedereen tot middernacht gratis naar binnen. #Rijksmuseum is zaterdag al enige tijd trending topic op Twitter.

  13 april 2013 - 12:10