×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning van Marokko weer terecht

  Mohammed 'verdween' afgelopen maand

  Koning van Marokko weer terecht

  De Marokkaanse koning Mohammed VI is in het weekeinde na een lange afwezigheid uit het openbare leven weer opgedoken. De koning verscheen op de school van het koninklijk paleis in Rabat samen met zijn echtgenote, prinses Lalla Salma Bennani, ter gelegenheid van het einde van het schooljaar. De tv verspreidde beelden van de ceremonie, waarbij de koning zaterdag zijn kinderen feliciteerde en kuste.


  Mohammed VI ‘verdween’ in mei. Het is niet bekendgemaakt waar hij is geweest op zijn privéreis. Franse media suggereerden Frankrijk. De vorst ging 10 mei op reis en familieleden, onder wie zijn vrouw die niet mee was, zijn namens hem naar evenementen en plechtigheden gegaan. Het leidde tot geruchten over de mogelijk zwakke gezondheid van de koning.

  Prinses Lalla Salma vertegenwoordigde het Marokkaanse koningshuis op 30 april bij de inhuldiging van koning Willem-Alexander.

  17 juni 2013 - 10:12