×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Filip naar EK hockey

  Koning Filip naar EK hockey

  Koning Filip is zaterdag in het Belgische Boom, vlak bij Antwerpen, bij de opening van de Europese kampioenschappen hockey. De koning van België, die vorige maand zijn vader opvolgde, woont de wedstrijden van zowel de Belgische vrouwen als de mannen bij. In de tussentijd gaat hij nog terug naar Laken, waardoor hij achtereenvolgens de route Laken, Boom, Laken, Boom, Laken zal afleggen.


  Filip begroet de spelers voorafgaand aan de wedstrijd, schrijft het Belgische persbureau Belga. De bijna tienjarige Gabriël, zoon van Filip en zijn echtgenote Mathilde, speelt zelf hockey en zit zaterdag op de tribune.

  17 augustus 2013 - 12:59