×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Filip gaat veel reizen

  Koning Filip gaat veel reizen

  Koning Filip wil zijn vleugels uitslaan. Zijn vader koning Albert liet de laatste jaren vanwege zijn broze gezondheid de staatsbezoeken en buitenlandse reizen versloffen. Filip die als handelsambassadeur van België wel vier keer per jaar officieel op reis ging, wil de schade inhalen en veel op pad gaan. Dat meldt Het Nieuwsblad.


  "Koning Albert had die staatsbezoeken de afgelopen jaren afgebouwd, vanwege zijn gezondheid. Koning Filip wil over de hele wereld reizen, zoals hij dat ook als prins al deed op economische missies”, citeert de krant minister Didier Reynders van Buitenlandse Zaken.

  Filip is van plan evenals zijn Nederlandse collega koning Willem-Alexander in rap tempo kennismakingsbezoeken te brengen aan de naaste buren. In september en oktober heeft hij daarnaast een reeks van zogenoemde ‘blijde intredes’, de evenknie van de Nederlandse provinciebezoeken.

  9 augustus 2013 - 21:01