×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Filip gaat veel reizen

  Koning Filip gaat veel reizen

  Koning Filip wil zijn vleugels uitslaan. Zijn vader koning Albert liet de laatste jaren vanwege zijn broze gezondheid de staatsbezoeken en buitenlandse reizen versloffen. Filip die als handelsambassadeur van België wel vier keer per jaar officieel op reis ging, wil de schade inhalen en veel op pad gaan. Dat meldt Het Nieuwsblad.


  "Koning Albert had die staatsbezoeken de afgelopen jaren afgebouwd, vanwege zijn gezondheid. Koning Filip wil over de hele wereld reizen, zoals hij dat ook als prins al deed op economische missies”, citeert de krant minister Didier Reynders van Buitenlandse Zaken.

  Filip is van plan evenals zijn Nederlandse collega koning Willem-Alexander in rap tempo kennismakingsbezoeken te brengen aan de naaste buren. In september en oktober heeft hij daarnaast een reeks van zogenoemde ‘blijde intredes’, de evenknie van de Nederlandse provinciebezoeken.

  9 augustus 2013 - 21:01