×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning en koningin gaan vandaag aan de slag

  Buitenlandse royals na het ontbijt uitgezwaaid

  Koning en koningin gaan vandaag aan de slag

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben woensdagochtend op hun allereerste werkdag in hun nieuwe functie ontbeten met de nog aanwezige gasten in het Paleis op de Dam in Amsterdam. Onder hen ook prinses Beatrix en de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane. Het koningspaar zei vervolgens de laatste gasten van de troonswisseling gedag om daarna meteen weer aan het werk te gaan. Dat meldt de Rijksvoorlichtingsdienst woensdag.
  Rond het middaguur verlieten Willem-Alexander en Máxima samen met de drie prinsesjes het Paleis op de Dam, nadat ze belangstellenden op de Dam hadden toegezwaaid.

  1 mei 2013 - 14:25