×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate zet puntjes op de i voor babykamer

  Hertogin koos neutrale, handgemaakte stoffen in beige en bruin

  Kate zet puntjes op de i voor babykamer

  De hertogin van Cambridge, beter bekend als Kate, heeft nog wat babyuitzet ingeslagen voor de komst van de kleine. De echtgenote van prins William is volgens Daily Star onlangs nog gesignaleerd in een luxe interieurzaak om de puntjes op de i te zetten in de babykamer in Kensington Palace. Het zal haar eerste kindje aan niets ontbreken. De 31-jarige hertogin bracht drie kwartier door in de winkel. Ze gaf niets prijs over het geslacht van de toekomstige prins(es) door te kiezen voor neutrale handgemaakte stoffen in de kleuren beige en bruin. ''Ze was gefascineerd door de ontwerpen en koos er twee uit. Ze wist goed wat ze leuk vond'', zegt een bron. Catherine gaat bijna met zwangerschapsverlof. Donderdag is een van haar laatste openbare optredens. In Southhampton doopt ze dan op traditionele wijze het cruiseschip Royal Princess door een fles champagne tegen de romp stuk te slaan.


  10 juni 2013 - 11:11