×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate zei niets over dochter

  Quote van William's vrouw onjuist

  Kate zei niets over dochter

  De Britten zijn weer in onwetendheid over het geslacht van het toekomstige kindje van prins William en zijn echtgenote Catherine, de hertogin van Cambridge. Er zijn nu nieuwe beelden van het bezoek dat Kate bracht aan de plaats Grimsby waarop te horen is dat ze toch niet het geslacht van haar ongeboren kind verklapt.Eerder deze week verschenen berichten in de media dat de hertogin zich had versproken. Toen ze een teddybeer in ontvangst nam, zou ze per ongeluk hebben gezegd: dank u, die bewaar ik voor mijn d…, voor mijn baby.” Ze slikte haar woorden in, maar omstanders dachten te weten dat ze ‘dochter’ wilde zeggen. Hello Magazine meldt dat uit betere beelden van het gesprek met het aanwezige publiek blijkt dat ze iets anders zei: ”Is dit voor ons? Dank u wel”.

  Gokken over het geslacht van de troonopvolger is erg populair in Groot-Brittannië. Uitspraken hierover hebben dus grote gevolgen in het gokcircuit. Er werd afgelopen week ook al druk gespeculeerd over meisjesnamen.

  Het kindje van William en Kate wordt derde in de lijn der troonopvolging, na opa prins Charles en vader prins William.

  9 maart 2013 - 20:10