×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate volgende maand weer aan de slag’

  Naar verwachting gaat hertogin mee met William

  Kate volgende maand weer aan de slag’

  Kate gaat minder dan twee maanden na de geboorte van prins George alweer aan het werk. Naar verwachting zal de hertogin van Cambridge haar echtgenoot, prins William, vergezellen tijdens een liefdadigheidsevenement. "Dat is op dit moment het plan", meldt een bron aan People.


  De kersverse ouders maken volgens de bron samen hun opwachting tijdens het Tusk Trust Awards-dinner op 12 september op het eiland Anglesey. Prins William is beschermheer van het goede doel en de oeuvre-award draagt zijn naam.

  Het is ook een mogelijkheid dat Kate samen met William naar een andere gelegenheid op Anglesey gaat, nog voordat ze het eiland in het noordwesten van Wales verlaten.

  16 augustus 2013 - 10:28