×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate’s baby “beweegt behoorlijk veel”

  Veel cadeaus tijdens bezoek voor zwangere Kate

  Kate’s baby “beweegt behoorlijk veel”

  Hertogin Kate heeft dinsdagmiddag een bijzondere onthulling gedaan in de Britse plaats Grimsby. De zwangere echtgenote van prins William vertelde een vrouw dat ze haar baby behoorlijk voelt schoppen. Zo schrijft The Mirror.

  De hele plaats was uitgelopen om Kate te ontvangen. Met hekken werd de straat afgezet zodat de menigte naar Kate kon juichen en zwaaien. Een van de inwoners vroeg Kate, die inmiddels 21 weken zwanger is, of haar baby veel beweegt en schopt. Daarop antwoordde de hertogin van Cambridge: “Ja, het beweegt behoorlijk veel”.

  De inwoners van de kustplaats waren heel enthousiast en het feit dat Kate zo’n 70 minuten later aankwam dan verwacht, bracht niemand van de wijs. De vrouw van prins William kreeg veel cadeautjes voor haar baby.

  6 maart 2013 - 10:05