×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate nog altijd bestgeklede royal

  Kate nog altijd bestgeklede royal

  Kate staat, net als de afgelopen vier jaar, weer in de lijst met bestgeklede mensen van 2013 van Vanity Fair. De vrouw van prins William staat dit jaar op de derde plek. Vorig jaar stond ze nog op de eerste positie, maar die moest ze dit jaar afstaan aan actrice Kerry Washington. Zanger Justin Timberlake vult de tweede plek. Catherine is daarmee nog wel altijd de bestgeklede royal in de lijst. Ook de Spaanse prinses Letizia en prinses Madeleine van Zweden staan erin. Prins Harry stond er vorig jaar ook nog in, maar dit keer ontbreekt hij.


  De hertogin van Cambridge wordt nadrukkelijk geroemd om de outfit van Alexander McQueen die ze dit jaar droeg tijdens de Trooping the Colour-parade. Deze vindt jaarlijks plaats ter ere van de verjaardag van koningin Elizabeth. Volgens het blad heeft ze een elegante en klassieke stijl.

  1 augustus 2013 - 14:39