×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate is weer aan het werk

  Kate is weer aan het werk

  Het gaat weer goed met de vrouw van prins William. Catherine heeft besloten om weer aan het werk te gaan, zo schrijft Daily Express. De 31-jarige Kate heeft volgens de krant dagelijks gesprekken met haar adviseurs en medewerkers van liefdadigheidsinstellingen. “Ze heeft verschillende afspraken over opdrachten die ze in de nabije toekomst wil gaan doen”, zo laat een bron weten. Volgens vrienden van de Hertogin van Cambridge is ze van plan is om tot ver in haar zwangerschap door te gaan met haar werk.

  Volgens Female First wordt Kate vooral geprezen om haar werk voor The Art Room, een instelling waarin kinderen tot 16 jaar met gedragsproblemen worden geholpen.

  De Hertogin van Cambridge verwacht in juli haar eerste kindje. Aan het begin van haar zwangerschap verbleef ze drie dagen in het ziekenhuis omdat ze last had van een ernstige vorm van misselijkheid. Daardoor was de koninklijke familie gedwongen om haar zwangerschap bekend te maken.

  30 januari 2013 - 15:30