×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate en William ontroerd door lieve reacties

  Talloze bedankkaartjes namens het stel verstuurd

  Kate en William ontroerd door lieve reacties

  De hertogin van Cambridge en haar man William zijn de mensen die hen feliciteerden en sterkte hebben gewenst met de zwangerschap zeer erkentelijk. Daarom heeft het stel de afgelopen dagen talloze meelevende burgers een kaartje gestuurd.Een van de dankkaartjes is in het bezit van Daily Mail. Op de voorkant staat een foto van Kate en William tijdens een officieel bezoek aan Singapore van vorig jaar. Ze hebben de bewuste foto zelf uitgekozen. “De hertog en hertogin Cambridge zijn ontroerd door uw lieve woorden na het prachtige nieuws dat ze hun eerste kindje verwachten. Het was echt heel vriendelijk van u en de hertog en hertogin willen u daar hartelijk voor bedanken”, valt te lezen op de achterkant.

  Kate is in juli van dit jaar uitgerekend. Ze werd eind vorig jaar met acute ochtendmisselijkheid opgenomen in het ziekenhuis. Na drie nachten mocht ze naar huis. Inmiddels heeft Kate haar normale werkschema weer hervat. Zo maakte ze onlangs haar opwachting bij een behandelcentrum voor verslaafden in Londen.

  23 februari 2013 - 11:44