×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kamerleden: Koninklijk Huis moet belasting betalen

  Meerderheid in de Tweede Kamer is volgens RTL voor

  Kamerleden: Koninklijk Huis moet belasting betalen

  Leden van het Koninklijk Huis moeten loon- en inkomstenbelasting betalen. Dat vindt een meerderheid in de Tweede Kamer, blijkt uit een rondgang langs de politieke partijen door RTL Nieuws. Het gaat daarbij volgens VVD, PvdA en D66 vooral om het principe.

  De fracties van VVD en PvdA willen het bruto-inkomen van de leden van het Koninklijk Huis verhogen opdat ze er door de belastingen niet op achteruitgaan. Samen hebben PvdA, VVD en D66 een Kamermeerderheid.

  Zondag liet het Nieuw Republikeins Genootschap (NRG) weten dat het een burgerinitiatief wil indienen om een Kamerdebat aan te zwengelen over het ,,exorbitante salaris” van de koning.

  15 april 2013 - 18:41