×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Joachim en Marie verwachten een baby!

  Sinds het huwelijk van de Deense prins Joachim en Marie Cavallier werd er al druk gespeculeerd over de komst van een kindje. En nu is het zo ver: de prins en prinses verwachten een baby. De geboorte is voorzien begin mei 2009. Joachim en Marie zijn op 24 mei met elkaar in het huwelijk getreden en wonen sindsdien in kasteel Schackenborg, op zo’n 250 kilometer van Kopenhagen in het idyllische plaatsje Møgeltønder. Voor de jongste zoon van koningin Margrethe en prins Henrik is het niet zijn eerste kindje. Hij kreeg in zijn eerste huwelijk met de Hongkongse Alexandra Manley al twee kinderen, Nikolai en Felix. Naar verluidt kunnen de twee jongens van 9 en 6 het prima vinden met de nieuwe vrouw van hun vader. En ook een halfbroertje of –zusje is meer dan welkom.


  Sinds het huwelijk van de Deense prins Joachim en Marie Cavallier werd er al druk gespeculeerd over de komst van een kindje. En nu is het zo ver: de prins en prinses verwachten een baby. De geboorte is voorzien begin mei 2009.
  Joachim en Marie zijn op 24 mei met elkaar in het huwelijk getreden en wonen sindsdien in kasteel Schackenborg, op zo’n 250 kilometer van Kopenhagen in het idyllische plaatsje Møgeltønder. Voor de jongste zoon van koningin Margrethe en prins Henrik is het niet zijn eerste kindje. Hij kreeg in zijn eerste huwelijk met de Hongkongse Alexandra Manley al twee kinderen, Nikolai en Felix. Naar verluidt kunnen de twee jongens van 9 en 6 het prima vinden met de nieuwe vrouw van hun vader. En ook een halfbroertje of –zusje is meer dan welkom.

  Tijdens een vakantie in Zwitserland afgelopen zomer was Marie al erg openhartig over haar getrouwde leven en haar kinderwens. ’Iedereen weet dat ik heel erg graag kinderen wil. Kinderen zijn zo lief,’ vertelde Marie in Génève. Marie: ’Het krijgen van kinderen is een privé-kwestie, vinden wij. Zo’n beetje elke week zijn er in de media berichten te lezen over mijn vermeende zwangerschap. Tot nu toe hebben ze ongelijk gehad. Maar hopelijk komt er een moment dat ze het bij het rechte eind hebben.’ En dat moment is nu dus aangebroken, tot groot geluk van het paar zelf!

  10 november 2008 - 12:59