×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Jarige prins Filip is klaar voor het grote werk

  Aftreden van zijn vader zou een persoonlijk besluit zijn

  De openbare agenda laat maandag geen verplichtingen zien voor de jarige Belgische prins Filip. Die kan zijn 53e verjaardag in alle rust thuis vieren in de geruststellende wetenschap dat zijn populariteitscijfers de laatste tijd iets omhoog zijn gegaan.


  Le Soir noteerde dat 53 procent van de Belgen denkt dat Filip een goede koning zou zijn. "Het doet me plezier", zei hij vorige maand tijdens een gesprek met de pers tijdens een handelsmissie naar Thailand. "Als de mensen tevreden zijn, des te beter." Filip moet overigens nog wel wat zieltjes winnen onder de Vlamingen – daar denkt 48 procent dat hij geschikt is als opvolger van koning Albert II.

  Het aftreden van koningin Beatrix leidde bijna als vanzelfsprekend ook in België tot verhalen over een vervroegd aftreden van koning Albert, die in augustus zijn 20 jarig regeringsjubileum viert. "Elk land is anders, elke traditie is anders", reageerde Filip in Thailand op de speculaties.

  Filip vindt zelf dat hij klaar is voor het grote werk, maar aftreden is een persoonlijk besluit, waarbij rekening wordt gehouden met gezondheid en de situatie van dat moment. En Filip vindt dat zijn vader het goed doet.

  15 april 2013 - 12:12