×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Interview met aanstaand koningspaar is al opgenomen

  NOS en RTL draaiden vraaggesprek op Paleis Noordeinde

  Interview met aanstaand koningspaar is al opgenomen

  Prins Willem-Alexander en prinses Máxima hebben het interview dat de NOS en RTL woensdagavond uitzenden al achter de rug. Volgens hoofdredacteur Harm Tasselaar zijn alle partijen zeer tevreden over de uitkomst van het tv-interview.
  ”Het is het kijken meer dan de moeite waard”, zegt hoofdredacteur Harm Tasselaar op de website van RTL Nieuws. Volgens Rick Nieman, een van de interviewers, was het ‘een prima en goed gesprek’. Hij ondervroeg het koningspaar met NOS-collega Mariëlle Tweebeeke in Paleis Noordeinde. Nieman mag niets over de inhoud zeggen.
  De inhoud van het interview blijft wat de Rijksvoorlichtingsdienst betreft strikt geheim tot aan de uitzending. Het gesprek wordt woensdag 17 april om 20:30 uur uitgezonden op RTL4 en Nederland 1.

  13 april 2013 - 14:03