×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Iñaki ontvlucht Spanje voor nieuwe carrière

  Schoonzoon koning Juan Carlos verhuist naar Qatar

  Iñaki ontvlucht Spanje voor nieuwe carrière

  Iñaki Urdangarin, de van verduistering verdachte schoonzoon van de Spaanse koning, verhuist naar Qatar. Hij wordt daar lid van het technisch team van de nationale handbalploeg. Urdangarin tekent een contract voor 2 jaar, meldde de krant El País maandag.

  Urdangarin (45) was handbalinternational in Spanje en is getrouwd met Cristina, de jongste dochter van koning Juan Carlos. Hij wordt ervan verdacht dat hij als bestuurder van de stichting Instituto Noós heeft geknoeid met miljoenen euro’s overheidsgeld die voor de stichting waren bedoeld. Ondanks de verdenking mag hij Spanje verlaten en in het buitenland wonen. Wel moet hij bij een proces tegen hem terugkeren.

  8 april 2013 - 13:00