×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Grootmeesteres van Koningin naar ‘kroningsmis’

  Amsterdamse kerk wil bidden voor nieuwe koning

  Grootmeesteres van Koningin naar ‘kroningsmis’

  De Sint-Nicolaasbasiliek in Amsterdam houdt op 28 april een speciale ‘kroningsmis’. De kerk wil koningin Beatrix hiermee bedanken voor alles wat zij voor Nederland heeft betekend. Tijdens de viering wordt ook speciaal gebeden voor het nieuwe koningspaar en hun gezin.

  Bisschop Jos Punt van het bisdom Haarlem-Amsterdam gaat voor in de mis, die rechtstreeks op televisie wordt uitgezonden. Bij de viering zijn onder andere ambassadeur André Dupuy van de Heilige Stoel in Nederland en Martine van Loon-Labouchère, grootmeesters van de koningin, aanwezig.

  11 april 2013 - 16:30