×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Goud voor ‘Dank u Majesteit’ van Ronnie Tober

  Dank u majesteit, u was groots als koningin van ons klein land'

  Goud voor ‘Dank u Majesteit’ van Ronnie Tober

  De zangers René Riva en Ronnie Tober hebben donderdagavond een gouden plaat ontvangen voor hun ode aan Beatrix, Dank U Majesteit. Ze ontvingen de gouden plaat uit handen van Nick Nielsen.

  Tober en Riva zijn echte aanhangers van het koningshuis. Riva belde een aantal maanden geleden met Ronnie en kwam met het idee een lied op te nemen voor koningin Beatrix.

  ‘Dank u majesteit, u was groots als koningin van ons klein land’, luiden de eerste regels van hun lied. Het nummer is geschreven door harpiste Rosetty de Ruiter.

  19 april 2013 - 09:55