×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Friso overgebracht vanaf Huis ten Bosch

  Na lijkstoet ook familie Mabel naar Lage Vuursche

  Friso overgebracht vanaf Huis ten Bosch

  De kist met het stoffelijk overschot van prins Friso is vrijdagmorgen van Huis ten Bosch overgebracht naar Lage Vuursche. De lijkwagen vertrok even voor 9 uur vanaf het paleis en werd gevolgd door twee geblindeerde volgauto’s. De kist was bedekt met bloemen.


  Kort daarna vertrokken er nog twee auto’s bij het woonpaleis van prinses Beatrix waar prins Friso begin juli vanuit Londen naar toe is gebracht en waar hij afgelopen maandag op 44 jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van het ski-ongeluk van vorig jaar.

  Een deel van de familie had zich op Huis ten Bosch verzameld voorafgaand aan de uitvaart later vrijdag in Lage Vuursche. Na het vertrek van de lijkstoet vertrok ook de familie van prinses Mabel van het paleis, zo berichtten ooggetuigen.

  16 augustus 2013 - 10:22