×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Florian Moosbrugger bij begrafenis’

  Skivriend verwacht in Lage Vuursche

  Florian Moosbrugger bij begrafenis’

  De Oostenrijkse hotelier Florian Moosbrugger is vrijdag zeer waarschijnlijk aanwezig bij de begrafenis van prins Friso in Lage Vuursche. De Telegraaf meldt dat Moosbrugger, die met prins Friso aan het skiën was toen deze onder een sneeuwlawine belandde, donderdag in Nederland is aangekomen.


  Moosbrugger was daarom niet bij de bergmis waarin prins Friso in Lech werd herdacht, verklaarde pastoor Jodok Müller na afloop van de plechtigheid. Florians moeder Kristel Moosbrugger, een goede vriendin van prinses Beatrix uit wintersporthotel Gasthof Post, reisde niet met haar zoon mee naar Nederland.

  Onder de andere ruim honderd aanwezigen die in de Stulpkerk naast kasteel Drakensteyn passen, zullen allereerst familieleden zijn van prins Friso en prinses Mabel.

  16 augustus 2013 - 10:27