×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip en Mathilde brengen bijzonder bezoek aan New York

  Samen met Brusselse agenten

  Filip en Mathilde brengen bijzonder bezoek aan New York

  Koning Filip en koningin Mathilde van België hebben dinsdag in New York een bezoek gebracht aan het herdenkingsmonument voor de aanslagen van 11 september 2001.


  De koning plaatste een witte roos ter nagedachtenis van het enige Belgische slachtoffer. Diens naam is een van de 2977 die in het monument staat gegraveerd.

  LEES OOK:

  Brussel

  Het koningspaar werd vergezeld door vier Belgische politieagenten die de aanslagen van Brussel in 2016 hebben meegemaakt. Samen met Filip en Mathilde stonden ze stil bij de Amerikaanse hulptroepen die, net als zij, hun leven riskeerden om mensen te redden.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door Belgian Royal Palace (@belgianroyalpalace) op

  West Side Story

  De koning en koningin vertrokken maandag naar New York. Filip zal woensdag het woord nemen bij de Verenigde Naties, ter gelegenheid van het Belgische voorzitterschap van de Veiligheidsraad. Het koppel gaat ook naar de musical West Side Story in het Broadway Theatre.

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  12 februari 2020 - 11:37