×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Exotische prinsen in Nederland

  TV-programma in teken van de liefde

  Drie prinsen uit verre landen hebben de afgelopen weken anoniem in Nederland geleefd op zoek naar hun ware liefde. SBS 6 zal het programma ‘Coming to Holland: de undercover prinsen’ in de winter gaan uitzenden. 


  ‘De prinsen zijn ieder op zoek naar een vrouw die verliefd wordt op wie ze zijn en niet op wat ze zijn. Ze delen een appartement in Amsterdam en proberen via het uitgaansleven, speeddaten en op de werkvloer een geschikte vrouw te vinden’, omschrijft SBS. In hun eigen genieten ze van hun prinselijke rijkdom en status, maar hier gaan de drie prinsen voor een uniek programma als gewone burgers aan het werk. Welke prinsen in Nederland op zoek zijn naar de ware liefde is nog niet bekend gemaakt.

  De prinsen zullen zich volop storten in het Amsterdamse vrijgezellenleven, zonder iemand op de hoogte te stellen van hun achtergrond. De vrouwen die zijn gevallen voor de undercover prinsen, worden aan het einde pas op de hoogte gesteld van hun titel. 

  In een later stadium zal er meer bekend worden gemaakt over de exacte inhoud van Coming to Holland: De Undercover Prinsen en de identiteit van de prinsen. De Engelse BBC zond een tijdje geleden een zelfde programma uit, The Undercover Princes. Het programma zal hetzelfde zijn, behalve dat het nu in Nederland plaatsvindt. Het is niet duidelijk of het ook om dezelfde prinsen zal gaan.

  6 augustus 2009 - 14:05