Exotische prinsen in Nederland

Drie prinsen uit verre landen hebben de afgelopen weken anoniem in Nederland geleefd op zoek naar hun ware liefde. SBS 6 zal het programma ‘Coming to Holland: de undercover prinsen’ in de winter gaan uitzenden. 

‘De prinsen zijn ieder op zoek naar een vrouw die verliefd wordt op wie ze zijn en niet op wat ze zijn. Ze delen een appartement in Amsterdam en proberen via het uitgaansleven, speeddaten en op de werkvloer een geschikte vrouw te vinden’, omschrijft SBS. In hun eigen genieten ze van hun prinselijke rijkdom en status, maar hier gaan de drie prinsen voor een uniek programma als gewone burgers aan het werk. Welke prinsen in Nederland op zoek zijn naar de ware liefde is nog niet bekend gemaakt.

De prinsen zullen zich volop storten in het Amsterdamse vrijgezellenleven, zonder iemand op de hoogte te stellen van hun achtergrond. De vrouwen die zijn gevallen voor de undercover prinsen, worden aan het einde pas op de hoogte gesteld van hun titel. 

In een later stadium zal er meer bekend worden gemaakt over de exacte inhoud van Coming to Holland: De Undercover Prinsen en de identiteit van de prinsen. De Engelse BBC zond een tijdje geleden een zelfde programma uit, The Undercover Princes. Het programma zal hetzelfde zijn, behalve dat het nu in Nederland plaatsvindt. Het is niet duidelijk of het ook om dezelfde prinsen zal gaan.