Eloise, Claus jr. en Leonore zijn flink gegroeid

In augustus vorig jaar heeft prins Constantijn laten zien dat hij wellicht ook ambities heeft op het gebied van fotografie. Met zijn vrouw Laurentien en hun drie kinderen, Eloise, Claus-Casimir en Leonore was het gezin op vakantie in Tavernelle.

In de tuinen van Rocca dei Draconi, het vakantiehuis van de Oranjes, heeft Constantijn op een zonovergoten dag foto’s genomen van zijn drie kids.

Het is vrij uniek dat de foto’s zijn vrijgegeven. Dat gebeurt niet zo vaak, aangezien Constantijn en Laurentien hun kinderen het liefst een beschermde opvoeding geven, zonder al teveel aandacht van de pers. Dat er af en toe niet aan te ontsnappen valt, beseffen ook Constantijn en Laurentien. Daarom zijn er een paar zomerse kiekjes uitgekozen om aan het Nederlandse volk te laten zien. Eloise (6), Claus-Casimir (4) en Leonore (2) zijn zesde, zevende en achtste in de lijn van troonopvolging.

Het gezin is woonachtig in Brussel maar ze zijn ook regelmatig in Nederland te vinden. Wanneer Willem-Alexander en Máxima straks het stokje van koningin Beatrix overnemen, zullen ze waarschijnlijk weer terug naar Nederland komen. Laurentien zou het liefst op Villa Eikenhorst gaan wonen.

Foto’s: ZKH prins Constantijn

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen