×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Eloise, Claus jr. en Leonore zijn flink gegroeid

  Prins Constantijn fotografeert zijn gezin

  In augustus vorig jaar heeft prins Constantijn laten zien dat hij wellicht ook ambities heeft op het gebied van fotografie. Met zijn vrouw Laurentien en hun drie kinderen, Eloise, Claus-Casimir en Leonore was het gezin op vakantie in Tavernelle.

  In de tuinen van Rocca dei Draconi, het vakantiehuis van de Oranjes, heeft Constantijn op een zonovergoten dag foto’s genomen van zijn drie kids.

  Het is vrij uniek dat de foto’s zijn vrijgegeven. Dat gebeurt niet zo vaak, aangezien Constantijn en Laurentien hun kinderen het liefst een beschermde opvoeding geven, zonder al teveel aandacht van de pers. Dat er af en toe niet aan te ontsnappen valt, beseffen ook Constantijn en Laurentien. Daarom zijn er een paar zomerse kiekjes uitgekozen om aan het Nederlandse volk te laten zien. Eloise (6), Claus-Casimir (4) en Leonore (2) zijn zesde, zevende en achtste in de lijn van troonopvolging.

  Het gezin is woonachtig in Brussel maar ze zijn ook regelmatig in Nederland te vinden. Wanneer Willem-Alexander en Máxima straks het stokje van koningin Beatrix overnemen, zullen ze waarschijnlijk weer terug naar Nederland komen. Laurentien zou het liefst op Villa Eikenhorst gaan wonen.

  Foto’s: ZKH prins Constantijn

  9 januari 2009 - 14:24