×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth zal vaker afzeggen in toekomst’

  Koningin en prins zijn druk op oude dag

  Elizabeth zal vaker afzeggen in toekomst’

  De Britse koningin Elizabeth en haar man prins Philip zullen in de toekomst minder vaak in het openbaar verschijnen. Volgens hun oudste kleinzoon Peter Phillips is dit logisch gezien hun leeftijd. De koningin is 87 jaar en haar echtgenoot wordt volgende week 92. "Ze doen nog altijd een stuk meer dan de gemiddelde pensionado", zei Peter tegen The Telegraph, na afloop van de kerkdienst ter ere van het 60-jarige kroningsjubileum van de koningin dinsdag. "Dus als ze af en toe een optreden afzeggen kan dat nauwelijks verrassend zijn."


  De avond voor de dienst was Philip thuis gebleven vanwege gezondheidsproblemen. “Je moet niet vergeten hoe oud ze allebei zijn”, zei Peter (35) in reactie hierop. Peter Phillips is het oudste kind van prinses Anne, de enige dochter van koningin Elizabeth. Hij is als nakomeling via een vrouwelijke lijn geen lid van het Britse koningshuis en heeft geen titel.

  5 juni 2013 - 15:24