×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth en William op pad

  Allebei zonder partner

  Elizabeth en William op pad

  Koningin Elizabeth en prins William zijn zondag allebei zonder hun partner op stap geweest. De twee bezochten, afzonderlijk van elkaar, een polowedstrijd. De koningin ging naar de jaarlijkse Cartier Queen's Cup. Op de website van The Telegraph zijn foto's van de bezoekjes te zien.


  De wedstrijd waar Elizabeth naartoe ging, werd gespeeld bij de poloclub in Windsor. Ze reikte daar ook de prijs uit aan het winnende team. Haar kleinkind prinses Beatrice was ook bij de wedstrijd aanwezig.

  Prins William reisde samen met zijn jongere broer Harry af naar Gloucestershire. De prinsen deden daar mee met een liefdadigheidswedstrijd van de Beaufort Polo Club.

  Prins Philip, de man van de koningin, is nog in het ziekenhuis aan het herstellen van een recente operatie. En Kate maakte zaterdag haar (vermoedelijk) laatste publieke optreden. De hertogin van Cambridge is sinds dit weekend met zwangerschapsverlof.

  17 juni 2013 - 11:04