×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth dineert met James Bond

  Daniel Craig en koningin halen herinneringen op

  Elizabeth dineert met James Bond

  James Bond-acteur Daniel Craig en zijn vrouw Rachel Weisz waren te gast op Windsor Castle. Ze waren uitgenodigd voor een bijzonder avondje uit en mochten tafelen met koningin Elizabeth en prins Philip. Ook prinses Anne en haar man waren daarbij aanwezig. De 45-jarige acteur speelde samen met de koningin in een openingsact van de Olympische Spelen die in 2012 in Londen werden gehouden. Naar verluidt is er veel gelachen toen de monarch en 007 herinneringen ophaalden aan hun act van vorig jaar. Daarin draaide Elizabeth van achter haar schrijftafel om en groette Craig met ‘Good evening, Mr Bond’. Daarna vertrok ze met hem in een helikopter om boven het Olympisch stadion per parachute entree te maken. Dit werd echter door een standin vervuld. Behalve het echtpaar Craig waren er ook andere gasten uit de filmwereld, zoals Helena Bonham Carter. Zij speelde in de Oscar-winnende film ‘The King’s Speech’ Elizabeth’s moeder, Elizabeth Bowes-Lyon, de Queen Mum. Zij was samen met haar partner, filmregisseur Tim Burton.

  12 april 2013 - 11:21