×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dít zijn de nieuwe leden van de Britse ‘Fab Four’

  Meghan en Harry zijn ingeruild

  Dít zijn de nieuwe leden van de Britse ‘Fab Four’

  Voor de exit van Harry en Meghan stonden zij samen met William en Catherine bekend als de 'Fab Four'. Nu het eerstgenoemde stel een stap terug heeft genomen, kwamen er twee plaatsen vrij. En die worden met veel plezier gevuld door deze twee royals ...


  Charles en Camilla

  In afwezigheid van Harry en Meghan werden William en Catherine deze week vergezeld door prins Charles en Camilla. Samen bezochten zij het nieuw militaire revalidatiecentrum Stanford Hall. Hier verblijven een aantal van de meest zwaargewonde leden van de Britse strijdkrachten.

  LEES OOK:

  Potje rolstoelbasketbal

  In het revalidatiecentrum ontmoette het viertal patiënten. Ook kregen de vier een rondleiding in een werkplaats waar protheses worden gemaakt en namen ze een kijkje in de sportzaal waar een rolstoelbasketbalwedstrijd werd gespeeld.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  12 februari 2020 - 10:26