×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dit betekenisvolle werk gaat Harry doen bij bank Goldman Sachs

  En hij krijgt er niet voor betaald ...

  Dit betekenisvolle werk gaat Harry doen bij bank Goldman Sachs

  Nadat eerder bekend werd dat prins Harry gesprekken voert met de Amerikaanse bank Goldman Sachs, is er nu ook meer duidelijk over het werk dat hij eventueel gaat doen.


  Mentale gezondheid

  De prins zou ingezet worden als gastspreker voor de online interviewserie Talks at GS. Hij zou met name de onderwerpen mentale gezondheid en de behoeften van militaire veteranen willen behandelen. Dit meldt Reuters. Harry is overigens niet de eerste bekendheid die deze rol bij Goldman Sachs op zich neemt. Zo was zijn vriend David Beckham eerder al te zien in de interviewserie.

  LEES OOK:

  Onbetaald werk

  De prins zou al in november met de bank rond de tafel zijn gaan zitten, vlak voordat hij en zijn vrouw Meghan bekendmaakten geen ‘senior royals’ meer te willen zijn. Goldman Sachs zou zijn gastsprekers niet betalen voor hun bijdrage, maar door hun naam te verbinden aan het merk zouden ze wel flink kunnen verdienen aan de samenwerking.

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  14 februari 2020 - 11:04