×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Diana’s jurken tentoongesteld

  Nieuwe expo op Kensington Palace

  Diana’s jurken tentoongesteld

  Een nieuwe tentoonstelling in Kensington Palace geeft bezoekers een overzicht van de mooiste jurken van wijlen prinses Diana.


  De expositie opent op donderdag de deuren, weet Hello Magazine. In de jaren 80 en 90 was de kleding van Diana erg trendsettend. In deze nieuwe tentoonstelling zijn de mooiste jurken uit haar collectie te zien.

  Twee van de jurken in het paleis zijn nooit eerder in Groot-Brittannië voor het publiek te zien geweest. Het gaat om een blauwe strapless jurk die de prinses droeg tijdens een diner voor de president van Griekenland in 1986. De andere jurk is een exclusief blauw exemplaar dat de moeder van William en Harry in 1986 droeg tijdens een reis naar Italië.

  4 juli 2013 - 18:12