×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Deze royal werd getest op symptomen van het coronavirus

  Begroet met de thermometer

  Deze royal werd getest op symptomen van het coronavirus

  Royals zijn geen uitzondering als het gaat om het screenen van mensen op symptomen van het nieuwe coronavirus.


  Dat ondervond Sophie, de gravin van Wessex, dinsdag aan den lijve toen ze in Zuid-Soedan arriveerde voor een officieel bezoek.

  Temperaturen

  Toen de echtgenote van de Britse prins Edward uit het vliegtuig stapte, kreeg ze vrijwel direct een thermometer in het oor om te kijken of ze geen koorts had. Volgens Chris Trott, de Britse ambassadeur in Zuid-Soedan, was Sophie maar al te graag bereid om mee te werken.

  LEES OOK:

  Onderzoek

  “Zeer verheugd om de gravin van Wessex te verwelkomen in Zuid-Soedan. Net als iedereen was haar eerste ontmoeting met een thermometer”, twitterde Chris bij een foto waarop Sophie wordt onderzocht door een man met een mondkapje.

  Sophie is enkele dagen in het Afrikaanse land om organisaties te ondersteunen die opkomen voor vrouwen.

  Bron: ANP. Beeld: Getty Images

  4 maart 2020 - 09:03