×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • De mooiste Oranje-etalage van Nederland

  Marc van der Linden kiest winnaar op 29 april

  De mooiste Oranje-etalage van Nederland

  Heel Nederland komt langzaam in de stemming voor de inhuldiging op 30 april. Steeds meer straten worden versierd en ook etalages worden aangepast aan de komende troonswisseling. Marc van der Linden en Royalty gaan op zoek naar de mooiste Oranje-etalage van Nederland. Heeft u een winkel die helemaal in de sfeer van de het naderende Oranjefeest is gebracht? Of staat uw etalage helemaal in het teken van het nieuwe koningspaar? Of loopt u dagelijks langs een winkel die prachtig versierd is? Stuur dan een mooie foto naar winnen@royalty.audax.nl Op 29 april maakt Marc van der Linden de winnaar van de mooiste Oranje-etalage bekend.

  10 april 2013 - 19:00