×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Constantijn, Laurentien en kinderen in Brabant voor NL Doet

  Eloise en Claus helpen mee in de Gevangenpoort

  Constantijn, Laurentien en kinderen in Brabant voor NL Doet

  Waar gisteren al een groot deel van de koninklijke familie actief was, staken ook vandaag op de tweede dag van NL Doet de Oranjes de handen uit de mouwen. Prins Constantijn en prinses Laurentien waren samen met Eloise – het oudste kleinkind van de koningin – en Claus naar Bergen op Zoom gekomen. Dochter Leonore was er niet bij. In de Gevangenpoort zijn tal van klusjes voor het viertal om binnenin de eeuwenoude stadspoort op te knappen voor een komende tentoonstelling.

  Foto: Reni van Maren

  16 maart 2013 - 11:19