×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles gelukkig met prins Harry’s vriendin

  Prins van Wales "is helemaal weg van Cressie"

  Charles gelukkig met prins Harry’s vriendin

  Aan prins Charles zal het niet liggen. De prins van Wales heeft de relatie van zijn zoon prins Harry goedgekeurd. “Charles is helemaal weg van Cressie”, aldus de insider aan Hello Magazine.Harry plande eerder deze maand een ontmoeting tussen Charles en zijn vriendin. En dat pakte goed voor hem uit. “Charles vond haar een bruisend type, goed gemanierd en een natuurlijke schoonheid, iets wat hij enorm kan waarderen.”

  Volgens de ingewijde vond Harry het de hoogste tijd dat zijn vader zijn vriendin Cressida Bonas zou ontmoeten. “Harry wist dat hij een goedkeuring van zijn vader nodig had zodat mensen zijn relatie serieus nemen”, laat de insider weten. “Hij was behoorlijk nerveus, maar hij heeft zijn vader gevraagd of hij zijn vriendin wilde ontmoeten tijdens een ongedwongen etentje.”

  De prins maakte erg duidelijk dat hij blij is voor de twee. Zo zou hij de twee zelfs hebben meegevraagd voor een ski-tripje. “Cressida kon niet, maar ze vond het wel heel leuk dat ze werd gevraagd.”

  20 maart 2013 - 09:54