×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Canada geeft duur cadeau

  Geld voor prins George gaat naar liefdadigheidsinstelling

  Canada geeft duur cadeau

  Canada is niet zuinig als het om de Britse koninklijke familie gaat. Het land heeft 100.000 dollar geschonken aan een liefdadigheidsinstelling, bij wijze van cadeautje aan George. Dat liet de regering weten in een verklaring.


  William en Kate maakten na de geboorte duidelijk dat ze een donatie aan een goed doel meer op prijs stellen dan te worden overladen met cadeautjes. Daar gaf de Canadese premier Stephen Harper gehoor aan door een ton te schenken aan een organisatie in zijn land die kinderen bijstaat.

  Maar Canada kon het toch niet nalaten om ook wat cadeautjes op de post te doen. George mag zich verheugen op een handgemaakt dekentje, ‘een afspiegeling van de rijke en diverse cultuur van het land’. “Deze cadeaus symboliseren onze warme banden met de koninklijke familie. Hiermee eren we onze hechte en langdurige relatie.”

  26 juli 2013 - 17:04