×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Burgemeester niet naar uitvaart Friso

  Geen noodverordening in Lage Vuursche

  Burgemeester niet naar uitvaart Friso

  Burgemeester Mark Röell van Baarn en de Baarnse wethouders gaan niet naar de uitvaart van prins Friso, vrijdag in het dorp Lage Vuursche. Het is een privéaangelegenheid van de koninklijke familie, waarvoor het gemeentebestuur niet is uitgenodigd, zei een woordvoerder van de gemeente donderdag.


  De Hoge Vuurseweg in Lage Vuursche, de hoofdverbinding door het dorpje, gaat vrijdag tussen 8 en 18 uur dicht vanaf de N415 (de provinciale weg naar Hilversum). Maar aanwonenden en bestemmingsverkeer mogen er wel door, zo hebben politie en gemeente besloten. De Slotlaan, die tussen kasteel Drakensteyn en de Stulpkerk loopt, gaat vrijdag helemaal dicht tussen 8 en 18 uur.

  Burgemeester Röell ziet geen reden om vooraf een noodverordening af te kondigen. “Als het nodig zou zijn, stelt hij zo’n verordening met één handtekening onmiddellijk in werking”, aldus zijn woordvoerder.

  15 augustus 2013 - 10:01